Ken je ook het gevoel dat je aan vakantie toe bent? Nou, ik had dit gevoel echt.
Het was al een hele tijd druk, en de Supportbeurs deed daar een schepje bovenop. Eigenlijk heb ik na de heel leuke, intensieve en vermoeiende Supportbeurs maar weinig rust gehad. Veel bestellingen gemaakt, offertes geschreven, leuke en interessante gesprekken gehad. Daarnaast nieuwe technieken bedacht voor de specifieke vragen die men tijdens de beurs had gesteld. Maar gelukkig was het op een gegeven moment dan toch eindelijk vakantie. Wij hebben twee heerlijke weken gehad in Frankrijk. Veel gezien, geluierd, genoten van de Franse keuken en inspiratie opgedaan in de grote steden. Wat is het fijn om weer bij te kunnen tanken. Natuurlijk kan ik MOS nooit helemaal loslaten. Vaak borrelt er toch een ideetje op om de kleding voor de rolstoelgebruiker nog mooier, functioneler of aantrekkelijker te maken. Want dit is toch echt mijn passie. De derde week heb ik op een rustig tempo de moeilijke klussen afgemaakt, een dag samengewerkt met Tirzah en voorbereidingen getroffen voor de nieuwe stagiaire. Vol goede moed begin ik dan ook weer aan mijn eerste werkweek. Vanaf nu zal ik mij melden op social media en ben ik weer volop bereikbaar. Ik hoop wederom veel mensen blij te kunnen maken met de mooie items van MOS.
Ohja en mocht je interesse hebben in een winterjas, probeer dan op tijd een afspraak in te plannen! Naarmate de herfst/winter nadert zal het aantal bestellingen oplopen waardoor de levertijd kan vertragen. Onze missie blijft een goed kwalitatief product te leveren voor de rolstoelgebruiker.

XX

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?