Verzending & Levering

Verzending

Standaard bestelling: Wij streven ernaar om je pakket binnen twee weken na bevestiging van je bestelling te leveren. Wij hebben deze tijd nodig omdat de collectie in huis wordt geproduceerd.
Maatwerk bestelling: Wij streven ernaar om je pakket binnen vier weken na bevestiging van de offerte te leveren.
Heeft u vragen over de levering/verwachte leverdatum, neem dan contact met ons op via e-mail (info@mosbyaliciadegroot.com) of telefoon (06-10191777).

Wij leveren op alle woonadressen binnen Nederland. Heeft u een verkeerd artikel ontvangen, een klacht over een artikel of wilt u uw geld terug? Dan moet u de artikelen altijd retourneren volgens de Algemene Voorwaarden.

Ophaallocaties

Wilt u het artikel graag zelf ophalen dan ben je van harte welkom in het atelier in Ede – Loevestein 33.
Tijdens de Corona is het nog steeds mogelijk, wel houden wij 1,5 meter afstand.

De verzendkosten bedragen € 6,95

De verzendkosten bedragen € 6,95, ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket. U hoeft geen extra verzendkosten te betalen als uw bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd.

Verzending naar België

MOS verzendt ook aan België. De verzendkosten bedragen €10,10, ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket.

Verzending andere landen

Het is altijd mogelijk om ook pakketjes op te sturen naar andere landen. Neem hierover contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ship abroad

It is possible to ship abroad. Send us an email which product it concerns and to which country it should be sent. Then we will calculate the shipping costs and confirm this to you.
Germany €10
United Kingdom €18,00
Denmark €22,55
United States €29,00
France €17,40

Duurzame verpakkingen

“Ik ben niet altijd de mooiste verpakking maar ik red wel een boom!”
Kies je voor deze optie dan krijg je €2,00 korting op de verzending en betaal je dus 4,95 aan verzendkosten!

De mode-industrie is op olie na de meest vervuilende industrie op de wereld. Daarom is de droom van MOS om in de toekomst een zo duurzaam mogelijk merk te worden. Om deze droom te bereiken passen we stapje voor stapje de keuzes aan en kijken we hoe we naar deze droom toe kunnen werken. Bij deze stap hoort ook het verzendmateriaal. We kunnen dit elke keer nieuw inkopen maar we kunnen ook gebruik maken van de bestaande dozen en deze hergebruiken. Natuurlijk kiezen we alleen maar dozen die kwalitatief nog goed zijn en uiteraard schoon van binnen zijn. Om de klant hiervoor te bedanken geven wij €2,00 korting op de verzending als je kiest voor een gebruikte verpakking

Van vrienden, familie en klanten krijgen we gebruikte dozen maar ook van Restaurant Vendel in Veenendaal. 

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?