Hoe leuk kan het zijn om voor de tweede keer naar de Support beurs in Utrecht te gaan. De eerste keer dat wij met MOS op deze beurs aanwezig waren was al een succes. Wij hebben verschillende van onze vaste klanten kunnen ontvangen, maar ook veel potentiële nieuwe klanten met onze mooie items kennis kunnen laten maken.

Wanneer en waar?
Support wordt gehouden van 15 t/m 18 juni 2022 in de jaarbeurs Utrecht.

Voor wie?
Voor mensen met een bewegingsbeperking is het nog altijd lastig om volwaardig mee te kunnen doen in onze maatschappij. Daarom streeft Support naar een inclusieve samenleving. Dit is hét event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional.

Wat?
Tijdens Support 2022 wordt er een leuk en afwisselend programma aangeboden. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei workshops, inspiratiesessies en lezingen te volgen, presenteren exposanten hun nieuwste producten en er zijn allerlei leuke activiteiten te doen. Kortom; een afwisselend en boordevol programma vol inspiratie, informatie en expertise! Kijk op de site van de Support beurs voor meer informatie. Hier kun je je ook gratis aanmelden voor de beurs.

Wij zijn er voor jou!
Wij zijn aanwezig om onze mooie jassen, capes en beenhoezen te showen. Zoals jullie van ons weten is alles met zorg en passie in ons eigen atelier vervaardigd. Wil je één van onze andere items zien of passen?  Laat het ons dan weten, dan zorgen wij dat wij hetgeen jij graag wilt zien of passen, bij ons hebben en kunnen wij een afspraak maken tijdens de Support beurs.

Waar kun je ons vinden?
Dat is een goede vraag, de jaarbeurs is natuurlijk nog al groot! Wij staan in hal 7, stand nummer 07.KZ35. Alle vier de dagen zijn wij aanwezig, dus kom vooral een keertje langs! Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen, en hopen natuurlijk dat je gezellig even ‘hoi’ komt zeggen als je er ook bent!

Dus…………plan een gezellig dagje naar Utrecht. Laat je verrassen door alles wat er aangeboden wordt en kom vooral bij ons langs!

 

 

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?