Regenbuien in Ede!!

Tsjonge wat een buien hadden wij afgelopen week. Natuurlijk was dit wel nodig na alle droogte. Je ziet de planten met de dag voller van kleur worden waardoor ze weer gaan stralen. Daar kan ik uren naar kijken en van genieten.

Ik realiseer mij op dit soort momenten telkens weer wat een mooi vak ik heb. Mooie, functionele producten maken die je beschermen tegen de regen maar die je tegelijkertijd ook laten stralen. Gewoon omdat de producten goed om jouw lijf zitten en die je zelfstandig aan- en uit kunt trekken of omdat de verzorgende het kledingstuk gemakkelijk bij jou kan aantrekken.

Terwijl de regen tegen de ramen tikte afgelopen week ben ik hard aan de slag gegaan met nieuwe patronen. Kijken of ik de pasvorm nog meer kan optimaliseren zodat jullie nog meer kunnen stralen. En in de avonduurtjes vind je mij terug in de moestuin!

Fijne dag en stay safe!

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?