Als we nu naar buiten kijken, kun je blij worden van een mooi winters landschap. Mij mag je in ieder geval wakker maken zodra de eerste sneeuwvlokken zich aandienen. Ondanks de kou ga ik graag naar buiten, ik weet als enorme koukleum hoe ik mij goed moet wapenen tegen de kou en kleed mij dan ook goed aan.

Tijdens één van mijn wandelingen realiseerde ik mij dat het heerlijk is om warme beenhoezen te kunnen dragen. Ook wanneer je in een rolstoel zit is het heerlijk om er warm bij te kunnen zitten, en extra te kunnen genieten van een mooi winters landschap.

Draag warme beenhoezen

De beenhoezen van MOS By Alicia de Groot zijn niet alleen modieus, maar ook nog eens makkelijk om uit en aan te trekken, en gemaakt van waterafstotende stof aan de buitenkant en aan de binnenkant gewatteerde voering.

Waarom naar buiten gaan zo gezond is?

  • Zorgt voor ontspanning en stressvermindering, even de natuur in zorgt aanzienlijk voor het verlagen van spanningen en stress.
  • Even een frisse neus halen, iedere dag even naar buiten daar word je niet alleen blij van, maar verlaagt bovendien de kans op depressie en angsten.
  • Een creatieve boost, even een frisse neus halen zorgt ervoor dat jouw creativiteit en probleemoplossend vermogen een boost krijgt.
  • Je wordt er productiever door, even naar buiten gaan heeft een positief effect op jouw productiviteit.
  • Ondersteunt jouw lichaam en gezondheid, daglicht voorziet ons van vitamine D, waardoor we onze weerstand beter op pijl kunnen houden. Daarnaast kun je je door de opname van daglicht beter concentreren.

Er zijn dus genoeg redenen om naar buiten te gaan. Tijdens koude dagen kan het naar buiten gaan niet altijd even makkelijk zijn, maar om koude benen hoef je je geen zorgen te maken dankzij de warme beenhoezen van MOS By Alicia de Groot.

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?