Luna Lucas

Dames cape Luna &

Heren cape Lucas

Deze cape is ideaal voor de passieve- en actieve rolstoelgebruiker. De cape valt aan de voorkant op de bovenbenen en aan de achterkant tot de zitting van de rolstoel. Dit zorgt ervoor dat je nooit op de stof hoeft te zitten. De cape trek je over het hoofd aan en de gladde voering zorgt ervoor dat de cape makkelijk om je heen valt. Deze uitvoering heeft een korte rits, kraag en kleine mouwtjes. De mouwtjes zorgen ervoor dat dit model warmer is bij de polsen en dat de cape op z’n plek blijft zitten als je beweegt. Het ruime armsgat is handig als er sprake is van beperkte bewegingsvrijheid door bijvoorbeeld contracturen. In de shop is het mogelijk om de cape op verschillende punten aan te passen. Zo kan je de kleur en voering kiezen en of je er bijvoorbeeld een capuchon bij wilt of niet.

Mouwen

Ja, kleine mouwtjes

Lengte achterpand

Achterpand valt tot de zitting

Aantrekken

Over het hoofd

Geschikt voor

Passieve- en actieve rolstoel gebruiker

Niet geschikt voor

ADL rolstoel gebruiker

Maatnemen

Dit model heeft rond de pols een manchet waardoor er een mouwtje word gecreëerd en hij dus lekker warm zit. Hierdoor is het wel van waarde dat je zeker weet dat de mouw lang genoeg is en bij jou tot je pols loopt. De cape valt aan de voorkant op de bovenbenen en aan de achterkant tot de zitting van de rolstoel.

Zorg ervoor dat je geen dikke trui aan hebt wanneer je je maten gaat meten. Daarnaast raden wij aan om iemand anders de maten bij jou te laten opmeten. Zo krijg je nauwkeurig de maten.  Zorg ervoor dat je tijdens het maat nemen rechtop zit en recht voor uit kijkt dan heb je het beste resultaat.

Voor deze cape zijn de volgende maten te controleren:

Voorlengte

De middenvoor lengte meet je van af je borstbeen tot je kruis. En vanaf je kruis tot je knieën terwijl je in een zittende positie zit.

Armlengte

De armlengte meet je vanaf je halslijn tot aan de pols. Je schouderlengte is hierin ook meegerekend omdat je meet vanaf de halslijn.

Ruglengte

De ruglengte meet je vanaf je rughals tot de zitting van de rolstoel.

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?