Wij hebben weer een nieuw item in ons assortiment! En wel een heel hip ding! Het is telkens weer leuk hoe de nieuwe ideeën tot stand komen.

In mei 2020 kwam ik in contact met Tirzah. Tirzah is een rolstoelgebruiker en vindt mode erg belangrijk. Ze gelooft net als ik in samenwerken en ideeën delen. Zij kwam dan ook met het idee om een moderne, leuke kuitband te ontwikkelen. Een band die past bij je outfit. Ik werd hier gelijk enthousiast van! Een aantal afspraken en proefmodellen verder kunnen ze dan eindelijk toegevoegd worden aan de collectie! Dit onder de naam MOS X Felina Tiger.
Omdat de standaard zwarte kuitband erg saai is, zijn bij MOS de waterafstotende banden in maar liefst 9 kleuren verkrijgbaar. 6 uni en 3 prints. De geweven banden zijn in zwart/wit leverbaar.

Tirzah heeft de banden getest op kwaliteit en functionaliteit en voor haar is de kuitband een onmisbaar onderdeel van de rolstoel geworden. Zo waardevol dat wij er samen een nieuwe naam voor hebben bedacht. Bij ons heet de kuitband voortaan JUST STRAP IT.

Dus………….

JUST STRAP IT, JUST OWN IT 💥

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?