Fleur

Dames poncho Fleur

Deze poncho is ontwikkeld voor de frisse zomeravonden. Een heerlijke zachte stof wat lijkt op een fleece stof maar dan gemaakt van een luxere kwaliteit.
Je kan dit model lopend en staand dragen! Aan de voor en aan de achterkant houdt de poncho het lichaam warm. Bij de armen is de poncho iets korter gemaakt zodat deze nooit tussen de wielen van de rolstoel kan komen.
Met de mooie hoge kraag krijgt de poncho een chique uitstraling en daarnaast blijft de nek lekker warm.
De drie knopen zitten er voor de sier op. De poncho is niet gevoerd waardoor hij luchtig blijft tijdens de warmere dagen.

Het verschil tussen een cape en een poncho:
Een cape is meer een vervanging van een jas die zorgt dat je goed warm en droog blijft, waarbij een poncho juist een item is wat je even snel omslaat/aantrekt als de zomeravonden toch net wat frisser worden dan verwacht.

Aantrekken

Over het hoofd

Geschikt voor

Passieve- en actieve rolstoel gebruiker

Extra

Geschikt voor de staande en zittende houding

Maatnemen

De poncho is gemaakt in één maat. Om te zien wat de valling van de poncho is op jouw lichaam kan je het beste de voorlengte van 68cm, de armlengte van 52,5cm en de ruglengte van 73cm uitmeten op het lichaam. Zo weet je precies waar de poncho eindigt en of dit een fijne lengte is.

Zorg ervoor dat je geen dikke trui aan hebt wanneer je je maten gaat meten. Daarnaast raden wij aan om iemand anders de maten bij jou te laten opmeten. Zo krijg je nauwkeurig de maten.  Zorg ervoor dat je tijdens het maat nemen rechtop zit en recht voor uit kijkt dan heb je het beste resultaat.

Voor deze poncho zijn de volgende maten te controleren:

Beenlengte

De beenlengte meet je van af je lies tot de enkels. Zorg dat het meetlint glad op de bovenbenen ligt, daarna over de knie gaat en dan door laten lopen tot de enkels.

Bovenbeen breedte

De maat van de bovenbenen meten we vanaf de zitting, over de bovenbenen heen en dan weer tot de zitting. Je gaat dus niet onder de benen langs aangezien de hoes ook alleen over de bovenbenen valt en je er niet op zit.

Kuit breedte

De maat voor de onderkant van de hoes wordt rondom de kuiten gemeten. (Voorlangs en achterlangs)

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?