Jullie begrijpen vast wel dat ik vaak met MOS bezig ben…šŸ˜…

De bewegingsvrijheid van mensen in een rolstoel is vaak een probleem. Helemaal als je niet in oversized kleding wilt zitten. Mijn streven is dat rolstoelkleding modieus, makkelijk draagbaar, niet oversized en functioneel moet zijn. Een mouwinzet met extra ruimte aan de achterkant was al bekend bij mijn eerdere bomberjacks. Nu heb ik een patroon ontworpen waarin ook aan de voorkant van de mouwinzet extra ruimte zit. Een proefmodel van een jasje is nu bijna klaar en ik denk dat veel mensen hier blij van worden. Vooral voor de handbewogen rolstoel zou dit een oplossing kunnen zijn!
Dit proef jasje is gemaakt in oker geel met een printje, maar het is de bedoeling dat dit jasje ook in de basiskleuren geleverd kan worden.
Maar eerst ga ik dit model zelf goed testen voordat hij online komt te staan!

En zo is mijn werk nooit saai!šŸ¤—
Ben je nieuwsgierig naar dit model? Maak dan een afspraak en kom de jas bewonderen in het atelier!

Chat openen
Hulp nodig?šŸ˜„
HišŸ‘‹šŸ¼, kunnen wij jou ergens bij helpen?