Tsjonge, wat een leuke week hebben wij gehad op de Support beurs. Graag wil ik met jullie delen hoe deze week zo’n beetje is verlopen.

Dinsdag zijn wij met de opbouw van de beurs begonnen. Allereerst moesten er twee auto’s ingepakt worden. Want wat moet er veel mee zeg. Denk aan: 4 kledingrekken, stoeltjes, tafeltje, spiegel, 2 banners met info over MOS, achtergronddoek, beeldscherm, beursbalie, 5 paspoppen, snoeppot met coronaproof snoep, alle flyers, aankleding van de stand, rolstoel, stekkerdozen enz. Ook hadden wij een waterkoker bij ons, maar deze is door de drukte nooit gebruikt. Kun je nagaan hoe druk wij het hebben gehad. Toen alles gereed stond in en rondom de stand, was het grootste gedeelte van deze dag voorbij.

Woensdag ben ik vol spanning met Bram (mijn vader) en Birgit (ergotherapeut en vriendin) vertrokken naar de beurs. Deze ging om half 10 open ( tot half 5).
Gelijk was het volop drukte en liep onze stand vol. Ik heb veel bekenden gezien, maar ook veel nieuwe gezichten. We konden veel informatie geven en ook veel vragen beantwoorden. Leuke en interessante gesprekken zijn er ontstaan. Ook heb ik zelf nog veel tips gekregen. Hier ben ik altijd erg blij mee.

Ook op donderdag was het erg druk op de beurs. Op deze dag stonden we zelfs met z’n vieren, Claudia (oud stagiaire) had zich bij ons gevoegd. Net als op woensdag waren er vooral veel ergotherapeuten. Op vrijdag en zaterdag bestonden de bezoekers meer uit particulieren. Het leuke van zo’n beurs is dat je ook andere standhouders spreekt. Dit is altijd goed en belangrijk voor het netwerken.
Moe maar voldaan en met zere voeten gingen we aan het einde van de dag naar huis. Maar als wij de volgende dag weer vertrokken, was dit telkens weer vol nieuwe energie en goede zin.

Vrijdag stonden we met z’n drieën. De dag begon iets rustiger waardoor wij ook even rustig wakker konden worden. Je merkt na drie dagen continue staan dat je lichaam al flink moe begint te worden. Rond 11uur druppelde de stand weer lekker vol en hebben we weer heel veel bekenden en nieuwe gezichten gezien en gesproken.

Op zaterdag was ik samen met Marvin aanwezig. De laatste dag van de beurs! Het was een pittige dag omdat je er al vier dagen op had zitten en je aan het eind van de dag ook de stand moest afbouwen. Maar omdat de stand continue vol stond met leuke mensen gaf mij dit voldoende energie om de dag door te komen. Jeetje wat heb ik genoten om zoveel mensen weer te mogen zien. En wat heb ik jullie in die twee jaar gemist!!

Heel erg blij ben ik met mijn hulp geweest. Zonder hen had ik het nooit gered. Dus Bram, Birgit, Claudia en Marvin, ontzettend bedankt.
Eigenlijk waren we elke dag met één persoon te weinig. Dus over twee jaar moeten we hier wel rekening mee houden. Want we hopen natuurlijk wel weer aanwezig te zijn op deze mooie Support beurs.

Erg fijn was het dat wij op zaterdagavond, na 5 intensieve dagen, heerlijk bij mijn oma aan konden schuiven voor een lekkere en gezonde maaltijd.

Ik heb nu wel mijn eigen hulp bedankt, maar natuurlijk wil ik ook iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht. Ik hoop dat ik met mijn producten, die ik met zoveel liefde en passie ontwerp en maak, nog meer mensen blij kan maken.

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?