Demi & Den

Technische tekening Cape Demi Den

Dames cape Demi &

Heren cape Den

Deze cape valt aan de voorkant op de bovenbenen en aan de achterkant valt hij tot halverwege de rug. De cape kan je aan de voorkant openen en sluiten doormiddel van zes knopen. Er is een mouw-vorm in verwerkt, deze is te sluiten bij de pols middels een knoop aan iedere zijde. Als alle knopen los zijn kan de cape om je heen gelegd worden. Dit zorgt ervoor dat de zorgverlener bij het aantrekken van de cape niet aan je armen hoeft te ‘trekken’. De achterkant is een stuk korter gemaakt, zodat je zo min mogelijk naar voren hoeft te buigen om zo de cape tussen de rug en de rugleuning te krijgen. Hierdoor ontstaat meer zitcomfort en de gladde voering zorgt ervoor dat de cape makkelijk om je heen valt als je deze aantrekt.

Deze cape is ideaal voor de passieve rolstoelgebruiker. Voor de zorgverleners zal de fysieke belasting substantieel worden beperkt. In de shop is het mogelijk om de cape op verschillende punten aan te passen. Zo kan je de kleur en voering kiezen en of je er bijvoorbeeld een capuchon bij wilt of niet.

Mouwen

Worden gecreëerd doormiddel van knoopjes

Lengte achterpand

Kort, ongeveer 40cm

Aantrekken

Omslaan als een jas

Geschikt voor

Passieve- en actieve rolstoel gebruiker

Niet geschikt voor

ADL rolstoel gebruiker

Maatnemen

In deze cape is een mouw-vorm verwerkt, deze is te sluiten bij de pols middels een knoop aan iedere zijde. Hierdoor is het van waarde dat je zeker weet dat de mouw lang genoeg is en bij jou tot je pols loopt. Deze cape valt aan de voorkant op de bovenbenen en aan de achterkant valt hij tot halverwege de rug.

Zorg ervoor dat je geen dikke trui aan hebt wanneer je je maten gaat meten. Daarnaast raden wij aan om iemand anders de maten bij jou te laten opmeten. Zo krijg je nauwkeurig de maten.  Zorg ervoor dat je tijdens het maat nemen rechtop zit en recht voor uit kijkt dan heb je het beste resultaat.

Voor deze cape zijn de volgende maten te controleren:

Voorlengte

De middenvoor lengte meet je van af je borstbeen tot je kruis. En vanaf je kruis tot je knieën terwijl je in een zittende positie zit.

Armlengte

De armlengte meet je vanaf je halslijn tot aan de pols. Je schouderlengte is hierin ook meegerekend omdat je meet vanaf de halslijn.

Ruglengte

De ruglengte meet je vanaf je rughals tot de zitting van de rolstoel.

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?