Amber & Ivy

Dames jas Amber &

Dames jas Ivy

Amber en Ivy zijn rolstoel jassen met een getailleerde pasvorm geschikt voor de actieve rolstoelgebruiker. Jas Amber valt aan de voorkant op de bovenbenen en aan de achterkant tot de zitting van de rolstoel. Dit zorgt ervoor dat je nooit op de stof hoeft te zitten. Jas Ivy valt tot aan de boven benen en is hierdoor het sportieve zusje van Amber. Beide zijn ze te verkrijgen met zowel een winter als een lente/herfst voering.

Wij tonen geen maten bij de tekening omdat deze jassen maatwerk producten zijn. Hiernaast zie je de afbeelding van Amber, de tekening van Ivy volgt spoedig na de lancering.

In de shop is het mogelijk om de jas op verschillende punten aan te passen. Zo kan je de kleur en voering kiezen en of je er bijvoorbeeld een magnetische rits in wilt of niet. Bovendien kunnen wij in overleg zorgen dat de jas bijvoorbeeld geschikt is voor de hulphond.

Wij raden aan om altijd persoonlijk contact met ons op te nemen als je geïnteresseerd bent in deze modellen. Dit zodat we kunnen zorgen voor de perfecte pasvorm. Wil je alvast een inschatting maken van hoe hij zou zitten? Controleer dan de onderstaande maten.

Mouwen

Ja, lange mouwen

Lengte achterpand

Achterpand valt tot de zitting

Aantrekken

Zoals een reguliere jas

Geschikt voor

De actieve rolstoel gebruiker

Niet geschikt voor

Niet van toepassing
Maatnemen jas

Maatnemen

Dit model heeft lange mouwen waardoor het wel van waarde is dat je zeker weet dat de mouw lang genoeg is. De jas ligt op de bovenbenen dus voor dit model is het goed om de voorlengte te meten tot aan de knieën. Ivy is het korte jasje dus voor haar mag je meten tot aan de lies. Omdat Amber en Ivy getailleerde modellen zijn is het handig om ook de taille borst en heup maten te meten.

Zorg ervoor dat je geen dikke trui aan hebt wanneer je je maten gaat meten. Daarnaast raden wij aan om iemand anders de maten bij jou te laten opmeten. Zo krijg je nauwkeurig de maten. Zorg ervoor dat je tijdens het maat nemen rechtop zit en recht vooruit kijkt dan heb je het beste resultaat.

Voor deze jassen zijn de volgende maten te controleren:

Voorlengte

De middenvoor lengte meet je van af je borstbeen tot je kruis. En vanaf je kruis tot je knieën terwijl je in een zittende positie zit.

Armlengte

De armlengte meet je vanaf je halslijn tot aan de pols. Je schouderlengte is hierin ook meegerekend omdat je meet vanaf de halslijn.

Ruglengte

De ruglengte meet je vanaf je rughals tot de zitting van de rolstoel.

Borstwijdte

De borstwijdte meet je rondom precies over het dikste gedeelte van de borst.

Taillewijdte

De taillewijdte meet je op het smalste stukje van je romp. Waar je je handen in je zij zet is vaak het taille punt.

Heupwijdte

De heupwijdte meet je achterlangs over de billen en voorlangs via de liezen.

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?