Hebben jullie laatst ook het programma Op volle retouren van VPRO Tegenlicht gezien?
“Voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Online winkelen was nog nooit zó makkelijk. En als het product je niet bevalt, dan stuur je het toch gewoon gratis terug? Maar wat gebeurt er eigenlijk met al die geretourneerde pakketten? Wat is het échte prijskaartje van ons retourgedrag?”

Dit is dus wat wij niet willen!!

Doordat veel mensen er aan gewend zijn dat zij het bestelde product de volgende dag al in huis hebben, wil het nog weleens gebeuren dat men schrikt van een bepaalde levertijd. Op de producten van MOS zit ook een levertijd. Deze manier van werken past bij mijn visie. Een kleine voorraad modellen hangt altijd klaar. Dit is nodig omdat klanten die bij ons op bezoek komen verschillenden ontwerpen kunnen zien, passen en voelen. Zo ontdekken wij samen welk model het beste bij jou past.

Naast deze kleine voorraad heb ik een voorraad stof liggen. Denk aan verschillende soorten stof, kleur en dikte. Verder heb ik veel kleine items: ritsen, garens, knopen en noem maar op.

Als er een bestelling via de webshop binnenkomt schrijf ik de bestelling over en hang dit op volgorde van ontvangst op mijn planbord. Zo kan ik alle items naar ieders wens maken, heb ik geen overtollige voorraad en kan ik verschillende modellen uit één rol halen. Zo kunnen wij ook het retourneren van producten beperken. In elk uniek product gaat alle aandacht en focus zitten. Vol passie werken wij aan onze bestellingen. Het is 100% voor jou, dus 100% liefde stoppen wij erin! ♡

https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2019-2020/Op-volle-retouren.html

Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?